فراوری نی از پوست انبه به جای پلاستیک
به گزارش وبلاگ پردیس وب به نقل از دیلی میل، سالانه بیش از 50 میلیون تن انبه در سراسر دنیا کشت و پوست آنها دورریز می گردد.

اکنون دو تن از دانشجویان مکزیکی با استفاده از پوست این میوه نی تجدید پذیر ساخته اند و پیروز به دریافت جایزه نخست نمایشگاه علم ، فناوری و نوآوری دانشگاه ها در مکزیک شده اند.
ایتزل پانایگوا و آلوندرا مونتسرات برای حفاظت از محیط زیست و اجتناب از خسارت پلاستیک ها به اکوسیستم این نی را اختراع نموده اند.
این دو دانشجو بیش از یک سال در کالج CCH فعالیت کردند تا روش ترکیب و فراوری پوست انبه را ابداع نمایند. آنها در نهایت توانستند ورقه ای نازک از پوست انبه فراوری نمایند که به شکل یک لوله در می آید.
آلوندرا مونتسرات در این باره می گوید: این نمونه مشابه نی معمول ولی کمی ضخیم تر است. رنگ آن نیز بین زرد و قهوه ای است و جالب آنکه بوی انبه می دهد. اما هیچ طعمی از انبه در نوشیدنی را به وجود نمی آورد. ما مجبور شدیم چند بار آزمایش های مختلفی را انجام دهیم و در نهایت پیروز شدیم.
منبع: خبرگزاری مهر