مصمم به برطرف مشکل مسکن، معیشت و حقوق اهالی رسانه هستیم
به گزارش وبلاگ پردیس وب، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی سامانه جامع رسانه های کشور را گامی در جهت ضابطه مند شدن امور خبرنگاران و تفکیک خبرنگاران اصلی از فرعی بیان کرد و گفت: امروز اهالی رسانه مشکل مسکن، معیشت و حقوق دارند که در جهت حل و فصل آنها با دریافت اطلاعات کامل در سامانه جامع رسانه های کشور هستیم.

به گزارش وبلاگ پردیس وب، محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه هیات دولت و در پاسخ به این سوال مبنی بر ادامه مشکل در فراینده عضویت در سامانه جامع کشور، گفت: درباره حل مشکل سامانه جامع رسانه های کشور شنیدم و به دوستان معاونت مطبوعاتی هم اعلام و توصیه کردم که موضوع را در دستور کار قرار داده و مشکل و نقص را برطرف نمایند.
تاکید بر برطرف مشکل وبلاگ پردیس وب در سامانه جامع رسانه ها
وی ادامه داد: بخشی از اشکالات مربوط به نقض مدارک اصحاب رسانه است که هنوز تکمیل ننموده اند اما بهرجهت تاکید نمودم به دوستان که هرچه سریع تر نسبت به برطرف مشکل عضویت وبلاگ پردیس وب اصلی اقدامالت لازم بعمل اید.
دریافت بیش از 14 هزار 200 گیگ اینترنت رایگان روز خبرنگار
عضو کابینه دولت سیزدهم در ادامه به موضوع اهدای 200 گیگ اینترنت رایگان به مناسبت روز خبرنگار به بالای 14تا 15 هزار نفر اشاره نمود و گفت: بیش از 2 هزار نفر نیز بنا به اینکه دچار نقص مدرک بوده اند هنوز دریافت ننموده اند که بزدوی با برطرف و تکمیل مدارک و بارگذاری آن در سامانه جامع رسانه های کشور این تعداد نیز دریافت خواهند کرد.
اسماعیلی تاکید نمود: بلافاصله پس از برطرف نواقص مدارک و بارگذاری و تایید آنها، 2 هزار نفر به جای مانده نیز 200 گیگ اینترنت رایگان ویژه روزخبرنگار خود را دریافت خواهند کرد. جای نگرانی وجود ندارد.
تاکید بر ضابطه مند شدن امور وبلاگ پردیس وب
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با تاکید براینکه کوشش داریم امور وبلاگ پردیس وب و اصحاب رسانه نیز سرو سامان گرفته و ضابطه مند گردد ، تاکید نمود: دوست داریم اینجا هم امور مربوط به اصحاب رسانه و به ویژه وبلاگ پردیس وب ضابطه مند شده و بدینوسیله وبلاگ پردیس وب اصلی از فرعی تشخیص داده شوند.
درصدد برطرف مشکل مسکن، معیشت و حقوق وبلاگ پردیس وب هستیم
اسماعیلی در ادامه سخنان خود با تاکید به اینکه در حال حاضر با توجه به احتیاجهای معشیتی و حقوق و بعلاوه احتیاج به مسکن وبلاگ پردیس وب درصدد و مصمم به برطرف و حل آنها هستیم، گفت: تا یک سامانه جامع و کامل از اطلاعات وبلاگ پردیس وب واقعی و اصلی نداشته باشیم تا وبلاگ پردیس وبی که کار و فعالیت اصلی آنها خبرنگاری و امور خبری ست و بعضی نیز کار فرعی یا خبرنگار نیستند در حوزه ای کار فرعی انجام می دهند و ارتباط مستیقم ندارند تفکیک نگردد بطور یقین در ارائه تسهیلات و ... ناعادلانه عمل خواهد شد.
معاون مطبوعاتی و مدیر کل مطبوعات داخلی از جنس خبرنگار هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال تاکید نمود: همکاران من فرشاد مهدی پور معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی و بعلاوه ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی هر دو از جنس خود وبلاگ پردیس وب و اصحاب رسانه هستند و از کف کار رسانه ای آغاز به فعالیت نموده و مطلع و مشرف به مسائل و مسائل وبلاگ پردیس وب و فعالان رسانه ای هستند.
منبع: همشهری آنلاین