آموزش پخت مرغ روسی، غذایی متفاوت و دلچسب
به گزارش وبلاگ پردیس وب، خبرنگارانـ مرغ در سفره ما و بعلاوه در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می گردد. مرغ در انواع خورش ها، پلوها، سالادها، فست فود ها و خوراک ها استفاده می گردد؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد.
به گزارش وبلاگ پردیس وب، خوراک مرغ روسی یکی از انواع متفاوت طبخ مرغ است که طی آن مرغ با خامه، شیر و انواع ادویه طبخ می گردد و طعم بسیار دلچسبی دارد. این مرغ خوشمزه را می توانید در کنار برنج، انواع پاستا و یا سبزیجات گریل شده سرو کنید. اگر در پی طبخ غذا های تازه و متفاوت برای اعضای خانواده هستید، خوراک مرغ روسی پیشنهاد متفاوت ما به شماست. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ روسی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به طبخ آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ روسی
ران مرغ: 5 عدد
شیر: 1 لیوان
کره: 50 گرم
روغن: 50 گرم
خامه: 200 گرم
قرص استاک مرغ: 1 عدد
سیر: 2 حبه
پنیر پارمزان: 50 گرم
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چای خوری
آویشن: 1 قاشق چای خوری
پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به قرص استاک
استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند. استاک در انواع سوپ ها، انواع سس ها، خورشت ها و البته بسیاری از غذا های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا ها دارد. می توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت ها بخرید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی که از آن استفاده می کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر احتیاج بود، نمک اضافه کنید.
نکات مربوط به پنیر پارمزان
پنیر پارمزان یکی از محبوب ترین انواع پنیر های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه ای و ورقه ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن موقع بسیار زیادی می برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب گردد؛ اما پنیر پارمزان احتیاجی به پخت و آب شدن ندارد و شما می توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا بهره ببرید.
نکات مربوط به مرغ
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر معین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد.
طرز تهیه مرغ روسی
1 ـ برای آغاز کار مرغ ها را خوب بشویید؛ سپس کره و روغن را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا داغ گردد. ران های مرغ را داخل روغن داغ بگذارید و به مقدار ای سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی گردد.
2 ـ در مرحله بعد مرغ ها را از ماهی تابه خارج کنید. سیر رنده شده را داخل ماهی تابه بریزید و بعد از اینکه بوی سیر پخش شد، پودر پیاز، پودر آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل را به سیر اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید.
3 ـ قرص استاک را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و به خامه اضافه کنید تا خامه کاملا رقیق گردد؛ سپس آن را همراه با شیر به ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا جوش بیاید.
4 ـ بعد از اینکه محتویات داخل ماهی تابه جوش آمد، مرغ های سرخ شده را همراه با آبلیمو به ماهی تابه اضافه کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود 45 دقیقه زمان بدهید تا مرغ با حرارت کم بپزد و سس مرغ غلیظ گردد.
5 ـ در مرحله آخر درب ماهی تابه را بردارید و پنیر پارمزان را روی مرغ ها بپاشید؛ سپس درب ماهی تابه را ببندید و پنج دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در این مرحله مرغ روسی خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.
منبع: فرارو