طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
به گزارش وبلاگ پردیس وب، ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانی ها است .در این مطلب به آموزش ترشی بادمجان کبابی خوشمزه می پردازیم.
به گزارش وبلاگ پردیس وب به نقل از نمناک
سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
گل کلم :یک عدد کوچک
هویج :یک عدد عظیم
فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
بادمجان کبابی :شش عدد
سرکه:دو تا سه لیوان
ادویه ترشی :به میزان لازم
سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
گل کلم را شسته و آن را ریز خرد کنید، سپس روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته گردد.
بادمجان ها را بعد از کبابی کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک گردد سپس آن را ساطوری کنید
در مرحله بعد سبزی ها را پاک نموده و بعد از شستن پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته گردد، سپس آن را ساطوری کنید.
در ادامه هویج را رنده نموده و فلفل را هم ساطوری خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف عظیم بریزید و با هم مخلوط نمایید.
در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.
در آخر سرکه را به تدریج به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نگردد سرکه اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید.
ترشی آماده است ، آن را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید
منبع: جام جم آنلاین