طرز تهیه سوپ جو قرمز؛ ساده و سریع

به گزارش وبلاگ پردیس وب، سوپ جزء پیش غذا های بسیار خوشمزه در سراسر دنیاست که شما می توانید این سوپ خوشمزه را به راحتی تهیه کنید.

طرز تهیه سوپ جو قرمز؛ ساده و سریع

در تهیه سوپ ها از مرغ استفاده می گردد و یا می توانید خیلی راحت بدون مرغ و با یک عدد عصاره مرغ بهره ببرید و یا اگر کمی مرغ مونده از شب قبل دارید می توانید ریش کنید و داخل سوپ بریزید یا از آب مرغ فریزر شده بهره ببرید.

سوپ جو قرمز با جو پرک خیلی خوشمزه است و شما می توانید این سوپ را برای مهمانی ها و تولد ها و ماه مبارک رمضان تهیه کنید.

مواد لازم

گوجه فرنگی 3 عدد

پیاز 1 عدد بزرگ

هویج 2 عدد

جو پرک 1 لیوان

سیب زمینی 1 عدد

عصاره مرغ 1 عدد

آبلیمو 1 ق غذا خوری

زرشک به دلخواه 2 ق غذا خوری

جعفری ساطوری شده 12 لیوان

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه سوپ جو قرمز با جو پرک

مرحله اول: خرد کردن مواد

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز کنید یا رنده کنید، هویج و سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و رنده کنید و یا می توانید به صورت مکعبی ریز خرد کنید، در ادامه باید گوجه فرنگی ها را بشورید و به دلخواه می توانید پوست گوجه را جدا کنید و یا با همان پوست رنده یا میکس کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت داده تا عطر ادویه ها بلند گردد و بعد گوجه و سیب زمینی و هویج خرد شده را اضافه کنید و مواد را تفت دهید و در سرانجام باید عصاره مرغ را پودر کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن جو

در ادامه روی مواد 3 لیوان آب جوش بریزید و زمان دهید تا سبزیجات پخته و نرم گردد و زمانی که هویج و سبزیجات دیگر نرم شدند نوبت اضافه کردن جو پرک می باشد. جو را شسته و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جو خوب پخته و لعاب بی اندازد.

مرحله چهارم: تهیه سوپ جو قرمز با جو پرک

در سرانجام زمانی که جو خوب نرم شد باید جعفری یا سبزی سوپی را اضافه کنید و هم بزنید و بعد زرشک و آبلیمو را اضافه کنید و برای 10 دقیقه دیگر زمان دهید و بعد از جا افتادن سوپ مزه را بالانس کنید و اگر احتیاج بود نمک یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سوپ جو قرمز با جو پرک

عصاره مرغ حاوی نمک و ادویه است پس در ریختن نمک در ابتدا دقت کنید و اگر احتیاج بود سرانجامی کار اضافه کنید.

می توانید زرشک را حذف کنید.

اندازهی از سبزی سوپی را برای روی سوپ و تزیین نگه دارید.

اگر گوجه در دسترس نداشید از رب بهره ببرید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه سوپ جو قرمز؛ ساده و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ جو قرمز؛ ساده و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید