طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

به گزارش وبلاگ پردیس وب، ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانی ها است .در این مطلب به آموزش ترشی بادمجان کبابی خوشمزه می پردازیم.

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

به گزارش وبلاگ پردیس وب به نقل از نمناک

سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم

گل کلم :یک عدد کوچک

هویج :یک عدد عظیم

فلفل سبز تند :دو تا سه عدد

بادمجان کبابی :شش عدد

سرکه:دو تا سه لیوان

ادویه ترشی :به میزان لازم

سیر رنده شده:4 الی 5 حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

گل کلم را شسته و آن را ریز خرد کنید، سپس روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته گردد.

بادمجان ها را بعد از کبابی کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک گردد سپس آن را ساطوری کنید

در مرحله بعد سبزی ها را پاک نموده و بعد از شستن پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته گردد، سپس آن را ساطوری کنید.

در ادامه هویج را رنده نموده و فلفل را هم ساطوری خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف عظیم بریزید و با هم مخلوط نمایید.

در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.

در آخر سرکه را به تدریج به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نگردد سرکه اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید.

ترشی آماده است ، آن را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید