بودجه سال 1400 ، اظهارات نمایندگان موافق و مخالف لایحه اصلاحی دولت
به گزارش وبلاگ پردیس وب، خبرنگاران - نمایندگان مجلس با کلیات لایحه اصلاحی بودجه سال 1400 کل کشور موافقت کردند. محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پس از رای نمایندگان به کلیات لایحه بودجه اصلاحی 1400؛ از کمیسیون تلفیق خواست تا به صورت سه شیفته اصلاحات دولت در این لایحه را بررسی کرده و روز یکشنبه هفته آینده در صحن علنی مجلس، گزارش خود را ارائه دهد و نمایندگان وارد بررسی جزئیات لایحه بودجه شوند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و اموربین الملل ،نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه 28 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه با تغییرات اصلاحی دولت برای سال 1400 کل کشور پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان، با کلیات این لایحه با 211 رأی موافق، 28 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 252 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
گزیده ای از سخنان نمایندگانی که در جلسه علنی امروز در موافقت و مخالفت با لایحه اصلاحی بودجه سخن گفتند؛ به این شرح است:
اظهارات نمایندگان موافق لایحه اصلاحی دولت:
شمس الدین حسینی نماینده تنکابن: اصلاحات دولت در لایحه بودجه کافی و وافی نیست اما مغایر مصوبات کمیسیون تلفیق هم نیست؛ اقدام دولت گامی رو به جلو بوده است؛ دولت به اندازه توان خودش کوشیده که لایحه بودجه 1400 را اصلاح کند و ما به اندازه استحقاق ملت آن را اصلاح خواهیم کرد. تمکین دولت را از نظر مجلس به فال نیک می گیریم.
محمدکاظم دلخوش نماینده صومعه سرا: لایحه در 7 بخش مورد اصلاح قرار گرفته که این اصلاحات مورد پذیرش نمایندگان نیز است.
مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار: دولت هزینه ها را 40 هزار میلیارد تومان در لایحه اصلاحی کاهش داده و برداشت از صندوق توسعه ملی نیز کاهش یافته است.
محمد صفری ملک میان نماینده رودسر: سیاسی برخورد کردن با بودجه تبعات منفی در بر دارد، نمایندگان نسبت به کلیات لایحه نگاه مثبت داشته باشند/اصلاحات مدنظر در کمیسیون تلفیق و صحن صورت می گیرد.
علی بابائی کارنامی نماینده ساری:دولت میزان فروش نفت را واقعی کرده است و صرفه جویی در جداول بالغ بر 4 هزار میلیارد تومان را پذیرفته است. همچنین برای حقوق و دستمزد چهارچوب و سقف مناسبی در نظر گرفته است. (**وی در جلسه قبل در مخالفت با لایحه بودجه نطق کرده بود).
محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه: دولت 30 تا 40 درصد از دغدغه های مجلس را مرتفع کرده و نظرات رهبری را در برداشت از صندوق توسعه ملی رعایت کرده است.
مهدی طغیانی نماینده اصفهان: دولت با کم کردن کسری بودجه برای کاهش تورم تلاش هایی کرده است؛ کسری تراز عملیاتی را کاهش داده و باید ما در مجلس آن را بیشتر کاهش دهیم/ دولت یک گام برداشته و حالا نوبت مجلس است که یک گام بردارد.
احمد امیری فراهانی نماینده قم: دولت تدابیر رهبری را در اصلاح لایحه بودجه اعمال کرده و هزینه ها را کاهش داده است. به بودجه سه دوازدهم فکر نکنید چرا که سال بعد انتخابات داریم و شورای نگهبان آن را رد خواهد کرد(**وی در جلسه قبل در مخالفت با لایحه بودجه نطق کرده بود).
علی اصغر عنابستانی نماینده سبزوار: بودجه چوب تادیب دولت است. آگاهانه آن را رد کردیم و دولت تادیب شد!
مجتبی رضاخواه نماینده خوزستان: از دولت و نوبخت برای اصلاح لایحه بودجه ممنونم. دولت به فرمان رهبری توجه کرده و هزینه ها و کسری بودجه را کاهش داده و اعتبارات عمرانی را افزایش داده است.
اظهارات نمایندگان مخالف لایحه اصلاحی دولت:
محمد وحیدی؛ نماینده بجنورد: بی انضباطی مالی گسترده در بودجه وجود دارد. رشد اعتبارات دستگاه های دولتی و هزینه های جاری قابل قبول نیست.
علیرضا سلیمی؛ نماینده محلات: علت افزایش هزینه کردها در لایحه اصلاحی شفاف نیست
مصطفی میرسلیم نماینده تهران:درآمدهای لایحه بودجه اصلاحی دولت واقعی نیست.درآمدهای مالیاتی به خوبی معین نشده است.
روح الله ایزدخواه نماینده تهران: لایحه بودجه دست ما را در مقابل دشمنان می بندد؛ وابستگی بودجه به نفت در لایحه کماکان پابرجاست.
علی موسوی نماینده ملکان: بودجه عمرانی به اندازه بودجه جاری افزایش نیافته؛ این لایحه کسری دارد و وابسته به نفت است/بودجه به معیشت مردم کمتر توجه شده است.
لطف اله سیاه کلی نماینده قزوین: دولت برای کاهش کسری بودجه هیچ اقدامی انجام نداده است. وابستگی به نفت همچنان وجود دارد.
الله وردی دهقانی نماینده ورزقان: تغییرات دولت در لایحه بودجه قابل توجه نیست؛ بودجه با موضوع مذاکره با آمریکا بسته شده است. باید بودجه سه دوازدهم ثصویب کنیم تا بودجه واقعی برای کشور تدوین شود.
سیدغنی نظری خانقاه نماینده خلخال و کوثر: بودجه دولت به اقشار آسیب پذیر بی توجه بوده است و عدالت اجتماعی را مد نظر ندارد و به اصلاح ساختار بودجه بی توجه بوده است.
منبع: شفقنا اقتصادی