دلیل عدم نمایش دستاوردهای علمی و فناورانه ایران در اکسپوی دوبی، قلعه نوی: فقط 43 متر فضا به ما دادند

به گزارش وبلاگ پردیس وب، یکی از نقدهای اساسی به پاویون ایران در نمایشگاه اکسپوی ایران، نمایش ضعیف دستاوردهای علمی و فناورانه ایران بود. دلیل این موضوع را از رئیس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جویا شدیم.

دلیل عدم نمایش دستاوردهای علمی و فناورانه ایران در اکسپوی دوبی، قلعه نوی: فقط 43 متر فضا به ما دادند

گروه علم و پیشرفت وبلاگ پردیس وب؛ یکی از نقدهای اساسی به پاویون ایران در نمایشگاه اکسپوی ایران، نمایش ضعیف دستاوردهای علمی و فناورانه ایران بود؛ بخشی که انتظار می رفت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نقشی فعال در آن داشته باشد و دستاوردهای منحصربفرد کشور در این حوزه را آنطور که در شأن ایران است، معرفی نماید.

دلیل این موضوع را از رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جویا شدیم. مهدی قلعه نوی در این خصوص به خبرنگار گفت: متولی برگزاری پاویون ایران در اکسپوی دوبی، شرکت سهامی نمایشگاه های جمهوری اسلامی به عنوان زیرمجموعه وزارت صنعت است. حدود دو سال پیش، رئیس وقت شرکت نمایشگاه ها از معاونت علمی برای یاری به برگزاری پایون دعوت به همکاری کرد. چون یک بخش اصلی از این نمایشگاه، آینده کشورهاست و آینده بیشتر در حوزه فناوری است، ما قول همکاری کامل دادیم و پروژه ای را طراحی کردیم و در اختیار تیم برگزاری قرار دادیم.اما وقتی مدیریت نمایشگاه عوض شد، ابتدا کلا معاونت از جریان برگزاری، حذف شد.

وی اضافه نمود: حدود سه یا چهارماه مانده به افتتاحیه، به ما گفتند یکی از سالن های 43متری را به صورت مشترک در اختیار ما و گردشگری قرار می دهند. یعنی از مساحت حدودا 2000 متری اختصاص داده شده به پاویون ایران، کل فضایی که در اختیار دستاوردهای علمی و فناوری قرار داده شد، حدود 22 متر بود!

قلعه نوی در ادامه با اشاره به محدودیت های ایجاد شده گفت: ابتدا ما مردد بودیم در چنین شرایطی مشارکت کنیم یا نه؛ چون فضای بسیار محدودی بود. بعد از پیگیری های متعدد در فاصله سه ماه به برگزاری پذیرفتند کل سالن 43 متری را در اختیار ما قرار دهند که در یک بازه زمانی کم و متراژی محدود، مانده بودیم چطور می گردد کار را انجام داد. بلافاصله با شرکت های دانش بنیان، یک سناریو طراحی کردیم گفتیم با استفاده از ویدئو پروژکتور نمایشگر دیوارها روایتی را از زندگی روزمره قشر میانه ایرانی نمایش دهیم. این کار با هدف مقابله با ایران هراسی انجام شد و در دل محتوای ویدیویی، استفاده روزمره مردم از ابزارهای مبتنی بر فناوری نمایش داده شد. برترین کاری که در آن فاصله و در آن فضا می شد انجام داد.

رئیس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توضیح داد: البته الان تیم نو وزارت صنعت که سر کار آمدند در حال ایجاد تغییرات جدی هستند و جلسات مختلفی را برگزار می نمایند و برای ما هم امکان مشارکت بیشتری فراهم شده است.

او در مورد برنامه این معاونت در ادامه نمایشگاه گفت: یکی از غرفه ها را در حال بازسازی هستیم که یک فضای اختصاصی برای دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد کنیم. محتوای قبلی هم که آماده شده است را داریم دائما اصلاح می کنیم و ارتقاء می دهیم.

قلعه نوی در انتها گفت: تیم نو سازمان توسعه تجارت کمیته ای گذاشتند دارند برطرف نواقص می نمایند. هر اندازه که بخواهند، ما آمادگی داریم یاری و اصلاح کنیم ولی خودشان به شدت فعالند و با انگیزه اصلاحات را انجام می دهند. امیدوارم تغییرات اساسی شکل بگیرد به نظر اصلاحاتی که داده می گردد ایده آل نمی گردد ولی از حالت به هم ریختگی خارج می گردد.

لازم به ذکر است رویداد جهانی اکسپو 2020 دوبی از 9 مهرماه سال شروع شده و به مدت 6 ماه ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری فارس

به "دلیل عدم نمایش دستاوردهای علمی و فناورانه ایران در اکسپوی دوبی، قلعه نوی: فقط 43 متر فضا به ما دادند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلیل عدم نمایش دستاوردهای علمی و فناورانه ایران در اکسپوی دوبی، قلعه نوی: فقط 43 متر فضا به ما دادند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید